GRAND RESERVE

Body: Medium
Aroma: Coffee, nuts, malty sweetness
Toro: 6×52
Robusto: 5,5×50

#1 in 2018

Cigar Journal Top 25 Cigars of the Year ~ #1 in 2018

SPECIAL EDITION

Body: Medium
Aroma: Coffee, white pepper, berry
Toro: 6×52
Robusto: 5,5×50

RATING

SUN GROWN MADURO

Body: Full
Aroma: Earth, nuts, chocolate
Robusto: 5,5×50

RATING

VINTAGE 1992 SUMATRA

Body: Medium
Aroma: Nuts, spice, espresso
Perfecto: 4×48

RATING

DECADE

Body: Medium to Full
Aroma: Espresso, chocolate, sweet spice
Torpedo: 6,5×52

RATING

20th ANNIVERSARY 

Body: Medium
Aroma: Nuts, oak, earth
Robusto Grande: 5×54

RATING

15th ANNIVERSARY 

Body: Medium
Aroma: sweet spice, coffee, cedar
Robusto: 5,5×50

RATING

THE EDGE COROJO

Body: Medium to Full
Aroma: nuts, coffee, cedar
Robusto: 5,5×50
B-52: 4,5×60

RATING

VINTAGE 1990
CONNECTICUT

Body: Mellow to Medium
Aroma: creamy earth, wood, cedar
Robusto: 5,5×50
Junior: 4×38

RATING

FIFTY-FIVE

Body: Medium to Full
Aroma: creamy cocoa, oak, pepper
Corona: 4×55

RATING

 

U industriji koja se temelji na prepoznavanju imena i ugledu, strast Rokija Patela dovela je ovaj luksuzni brend do visina koje ne vidi većina butik proizvođača cigara.

 

Priča o Roki Patel cigarama počinje u uskoj maloj sporednoj ulici u živahnom srcu Estelija u Nikaragvi. Neprimetna butik fabrika cigara napravljene od strane Roki Patela predstavlja premium Nikaragvanski brend, cigarama ručno valjanim, odležalim, smeštenim sa etiketama u njihove kutije, Takođe i u El Paraisu, gde je ogromna fabrika cigara koja se prostire na 120.000 m2 proizvodnih operacija kompanije Roki Patel u Hondurasu. Roki je lansirao brojne najprodavanije brendove, a njegove cigare su ocenjene najvišim rejtinzima od uglednih časopisa Cigar Aficionado, Cigar Journal i drugih.
U stalnoj potrazi za savršenstvom, ne prolazi ni jedan trenutak da Roki ne razmišlja o cigarama. Od pakovanja, marketinga, unapređenja mešavina i svih ostalih aspekata stvaranja gotovog proizvoda, Roki uvek formuliše sveže ideje i nove tehnike. Za Roki Patela je važno da ima proizvod koji može sam sebe da prodaje. Ipak, partnerstva su na čelu Rokijevog poslovanja, zbog čega Roki Patel toliko često putuje. Putovanja mu takođe daju vremena da razmotri nove marketinške ideje i koncepte proizvodnje pre nego što ih sprovede.
Od sredine 1990-ih, Roki Patel Cigars se nepokolebljivo posvetio zadatku da donese svetu izvanredne cigare sa punim punjenjem i to je upravo i učinio. Ogromno blago rejtinga preko 90, ima većina linija Roki Patel Cigara, što ih čini jednim od najpopularnijih brendova na tržištu. Ukusne i složene, Roki Patel cigare kreću se od srednje do pune jačine, sportske vrhunske konstrukcije i odličnih kvaliteta sagorevanja.