Piccolo Gold

Body: Medium to Full
Aroma: wood, coffee, cedar
Piccolo 3×44

Piccolo Limited Edition

Body: Medium to Full
Aroma: cocoa, coffee, cedar
Piccolo 3×44

Gold Premium

Body: Medium to Full
Aroma: wood, leather, earth
Robusto inmenso: 4×60

Rain Forest 1787

Body: Medium to Full
Aroma: wood, fruir, spices
Short Robusto: 3,5×50
Robusto: 5×50

10th Anniversary

Body: Medium
Aroma: creamy, coffee, cedar
Robusto inmenso: 4×60

Mini Cigarillos: 11,5 cm x 26

Classic
Body: light
Aroma: tobacco sweetness

Chocolate
Body: light
Aroma: chocolate

Vanilla
Body: light
Aroma: vanilla

 

 

Ponos Кostarike

Brun Del Ré je kostarikanska marka cigara, osnovana 2006. Carlo Corazzo je poreklom iz Švajcarske, ali najduže živi u Кostarici. 2001. godine, na putu na Кubu upoznao se sa umetnošću cigara. Nakon putovanja je otvorio prodavnicu i salon u San Joseu, a nekoliko godina kasnije počeo je praviti sopstvenu marku cigara. 2007. godine, Corazzo i njegov poslovni partner otvorili su svoju fabriku u prestonici Кostarike i od tada proizvode cigare. Cigare Brun del Re dostupne su u preko 20 zemalja širom sveta.
Iako Кostarika nema reputaciju Nikaragve, Кube, Hondurasa ili Dominikanske republike, zemlja ima ogromnu duvansku istoriju. Prvi zabeleženi izvoz duvana iz Centralne Amerike bio je iz Кostarike. Ime cigare 1787. ima veze sa istorijskom činjenicom istorije duvana sa Кostarike. A dodatak Rainforest dolazi iz dobrotvorne pomoći koju podržava ova cigara. Brun del Re poklanja 20% zarade od cigara fondaciji Rainforest iz Кostarike. Cigara je jedan od retkih kostarikanskih purosa (cigara) na tržištu.
Premium cigara Brun Del Re idealna je za jutarnje pušače, zahvaljujući svom izvrsnom ukusu i mekom privlačenju. Stoprocentno su ručno rađene, ispuštaju gladak ukus i odličnu aromu.